Vepřové kostky se zelenými fazolkami a bramborovými noky.

21. 4. 2022 Od Lucie Tlučhořová
Podpořte recept jeho sdílením:

Vepřové kostky se zelenými fazolkami a bramborovými noky.

Recipe by Lucie Tlučhořová
Počet porcí

4

porce
Doba přípravy

30

minutes
Doba vaření / pečení

1

hour 

Vepřové kostky na zelených fazolkách, s bramborovými noky, se sušenými rajčaty a s česnekem

Ingredience

  • 0,6kg vepřové kýty (může být i jiný druh)

  • 2 cibule

  • grilovací koření

  • 4 stroužky česneku

  • balení zelených fazolek

  • sušená rajčata

  • 1 balení bramborové noků, nejlépe domácí

Postup

  • Maso nakrájíme na kostky, přidáme koření, 1 cibuli, česnek, vodu a dáme do přikrytého pekáče na 180 stupňů péct cca hodinu.
  • Průběžně mícháme a případně podlijeme.
  • Mezitím nakrájíme druhou cibuli, kterou orestujeme ve vyšší pánvi, přidáme zelené fazolky, sušená rajčata, sůl pepř.
  • Podlijeme trošku vodou, případně vývarem. Noky uvaříme v osolené vodě.